Τρίτη 6 Απριλίου 2010

Εικασίες για τη γενετική ταυτότητα των «εξωγήινων βιαστών»

Είναι άξιο απορίας, πως αυτά τα μικροσκοπικά γκρίζα πλάσματα με τα μεγάλα κρανία και τα τεράστια λοξά μάτια δεν έχουν εμφανιστεί στον κατάλογο για τους «Δέκα περισσότερο καταζητούμενους» του FBI.
Τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει αμέτρητες αναφορές... για απαγωγές και σεξουαλική βία από αυτούς τους εξωγήινους βάνδαλους, για να μην αναφερθούμε στις βίαιες διαθέσεις προς τα ζώα και καταστροφές στις σοδειές σε όλη την υφήλιο.

Είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον ότι πολλοί από τους «απαχθέντες» ανέφεραν ότι υπέστησαν πειράματα, από τους μεν άνδρες αφαιρέθηκε σπέρμα, οι γυναίκες δε ότι υποβλήθηκαν σε τεχνητή γονιμοποίηση ή τους αφαιρέθηκαν ωάρια. Σε άλλες περιπτώσεις οι «απαχθέντες» ανέφεραν ότι είχαν άμεση σεξουαλική επαφή

με εξωγήινους (με εξωγήινο τρόπο επίσης). Οι εξωγήινοι τους πληροφόρησαν, τυπικά, πως θέλουν να δημιουργήσουν υβρίδια από «ανθρωπόμορφους εξωγήινους» ώστε η επόμενη γενιά τους να έχει την νοημοσύνη της δικής τους φυλής και την συναισθηματική νοημοσύνη των ανθρώπων. Αλλά ποιες είναι οι επιπτώσεις τους στις δικές μας γνώσεις για την γενετική δομή των εξωγήινων βιαστών;

Οι αναφορές αυτές παρουσιάζουν δύο προβλήματα. Το πρώτο είναι ότι για να επιτύχουν οι εξωγήινοι να δημιουργήσουν τα υβρίδια των ανθρωπόμορφων εξωγήινων, απαραίτητη προϋπόθεση είναι η ύπαρξη της ίδιας κοινής γενετικής μοριακής βιολογίας (κώδικας DNA, κ.λπ). Και εφόσον μπορούν να δημιουργήσουν υβρίδια ζευγαρώνοντας απευθείας, τούτο σημαίνει ότι δεν υπάρχουν προ-ζυγωτικοί ή μετα-ζυγωτικοί μηχανισμοί απομόνωσης στην διαδικασία της αναπαραγωγής ανάμεσα στους εξωγήινους και στους ανθρώπους.
Συνεπώς, εάν οι ιστορίες των «απαχθέντων» είναι ακριβείς, τότε, εξωγήινοι και άνθρωποι θα πρέπει να ταιριάζουν μηχανικά και να έχουν το ίδιο γενετικό κώδικα DNA. Φαινομενικά, αυτό είναι αδύνατον, εάν βεβαίως οι εξωγήινοι και οι άνθρωποι εξελίχθηκαν ανεξάρτητα ο ένας από τον άλλον, διότι θα ήταν απαραίτητο να συμβούν οι ίδιες τυχαίες χημικές αντιδράσεις και η ηλεκτρική δραστηριότητα στον πλανήτη των εξωγήινων και στην Γη πριν δισεκατομμύρια χρόνια, ώστε να έχουν προκύψει παρόμοιες μορφές ζωής.

Η κοινότητα που ασχολείται με τα UFO, προσπάθησε να απαντήσει στο πρόβλημα προτείνοντας ότι οι εξωγήινοι παρενέβησαν στην διαδικασία εξέλιξης των πιθηκοειδών στην διάρκεια της εξάπλωσης των πιθήκων, και δημιούργησαν τους ανθρώπους χρησιμοποιώντας τη γνώση τους για την γενετική μηχανική (εξηγώντας έτσι τον «χαμένο κρίκο» στην ανθρώπινη εξέλιξη). Δυστυχώς όμως, η εξήγηση αυτή στερείται επιστημονικής διερεύνησης και λογικής, διότι όλα τα έμβια όντα στην Γη, έχουν τον ίδιο γενετικό κώδικα και γενική δομή στο DNA, γεγονός που υποθέτει ότι, από την αρχή, εξελίσσονταν από την μία μορφή στην άλλη.

Εάν οι εξωγήινοι είχαν παρέμβει κατά την εξάπλωση των πιθήκων στη γη, τα ανθρώπινα όντα θα έπρεπε να έχουν διαφορετική μοριακή βιολογία από τα υπόλοιπα έμβια όντα της Γης, πράγμα που δεν συμβαίνει.
Η μόνη πιθανότητα που απομένει είναι ότι, οι εξωγήινοι θα μπορούσαν να έχουν «εισάγει» τη ζωή στη Γη απεικονίζοντας τον δικό τους γενετικό κώδικα, χρησιμοποιώντας αποτελεσματικά τη Γη σαν ένα από τα μεγαλύτερα βιολογικά εργαστήρια, (ίσως σε μια προσπάθεια να κατανοήσουν την εξελικτική διαδικασία της φυσικής επιλογής από τους πρωτόγονους εξωγήινους οργανισμούς). Είναι μια γοητευτική ιδέα, και θα εξηγούσε την υποθετική γενετική ομοιότητα των εξωγήινων με τους ανθρώπους, καθώς επίσης και το σημερινό ενδιαφέρον των εξωγήινων για τα ανθρώπινα όντα (και τα ζώα, φυσικά). Εν τούτοις, αφού η εξέλιξη διευθύνεται από την υγεία ανεξάρτητων ατόμων με συγκεκριμένες τυχαίες γονιδιακές μεταλλάξεις και συνδυασμούς, ένα τέτοιο πείραμα και πάλι δεν θα μπορούσε να παράγει ανθρώπινα όντα με ομοιότητα στην φυσική εμφάνιση και σεξουαλική εναρμόνιση με αυτούς τους υποθετικούς (και πολύ υπομονετικούς) εξωγήινους δημιουργούς.

Το δεύτερο πρόβλημα σχετικά με τις αναφορές των «απαχθέντων» είναι ότι, υποθέτοντας έστω πως οι εξωγήινοι έχουν την ίδια γενική μοριακή βιολογία με μας και εάν, επίσης, διαθέτουν τεχνολογία ικανή για να διασχίζουν τις απέραντες διαστρικές αποστάσεις, τότε είναι πολύ πιθανό ότι οι γνώσεις τους για την μοριακή βιολογία προηγούνται των δικών μας. Στην περίπτωση αυτή, για την δημιουργία ενός εξωγήινου ανθρωπόμορφου υβριδίου δεν θα ήταν αναγκαία η απαγωγή και η εξαγωγή σπέρματος ούτε η γονιμοποίηση ενός γυναικείου ωαρίου αλλά θα απαιτούσε απλά και μόνο ένα ανθρώπινο κύτταρο (που περιέχει ανθρώπινο DNA), που θα αποκτούσε πολύ εύκολα, χωρίς σεξουαλική βία, δεδομένου ότι αποβάλλουμε καθημερινά χιλιάδες κύτταρα. Και το ζευγάρωμα, απευθείας, δεν θα ήταν βέβαια αναγκαίο.
Συνεπώς, οι εξωγήινοι μοιάζουν να είναι, εκπληκτικά πίσω στη γενετική, εφόσον οι αναφορές των «απαχθέντων» είναι αληθινές.


Ίσως θα έπρεπε να ονομάσω αυτή την ιδιομορφία ως το «παράδοξο υβρίδιο Marshall» - εάν οι εξωγήινοι δεν έχουν την ίδια γενετική δομή με εμάς, τότε δεν θα μπορούν να δημιουργήσουν ανθρωπόμορφα εξωγήινα υβρίδια. Και εάν οι εξωγήινοι έχουν πράγματι τον ίδιο με μας γενετικό κώδικα, τότε θα μπορούν να δημιουργήσουν αυτά τα υβρίδια χωρίς να απαγάγουν και να βιάζουν σεξουαλικά, αθώες ανθρώπινες υπάρξεις. Ποια είναι λοιπόν η πραγματικότητα για τις απαγωγές;

Τίτλος πρωτοτύπου: Speculations into the Genetic Identity of Alien Rapists
Απόδοση: Ομάδα σύνταξης Horoscope.gr (κατόπιν έγγραφης άδειας).
Μετάφραση: Φυλλένια Χ.
mystery-gr.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...